Hvem er vi?

Dit-Tilsyn er en professionel tilsynsvirksomhed, som assisterer private og erhverv med energioptimering, energimærkning, energirådgivning og ansøgninger om energitilskud. Her agerer vi som din professionelle og personlige rådgiver med fokus på, at økonomi, velfærd og komfort går hånd i hånd.

Vi er et lille, men kompetent team af specialister, som sætter en ære i at rådgive ærligt og professionelt med dig som kunde i centrum. Vores fornemste opgave er at udføre tilsyn og rådgivning med fokus på kvalitet og fuld tilfredshed hos vores kunder. Derfor tager vi gerne en uforpligtende snak, før en aftale indgås, som følges op af en omhyggelig udførelse med øje for detaljer og et godt slutresultat – fordi vores kunder fortjener den bedste, mest ærlige og optimale aftale.

Dit-Tilsyn består af Christian og Frederik, og vi udgør en fleksibel og stærk rådgiver og sparringspartner for dig alle hverdage mellem 8.00-20.00. Derudover træffes vi på telefon lørdag og søndag mellem 09.00-16.00.

Skal din bolig energimærkes eller tilses, finder vi et tidspunkt, der passer dig – uanset om det er hverdag eller weekend. Udfyld formularen nedenfor eller ring til os, hvis vi skal hjælpe dig med tilsyn, optimering eller energimærkning din bolig eller erhvervsejendom.​

 
 
 
 
 
 
Rådgivning eller energimærkning?


Privat eller erhverv


Vedhæft billeder af det ønskede arbejde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Er du interesseret?

Kontakt os for professionel energirådgivning

Har du brug for hjælp til energimærkning, optimering eller ansøgningen om energitilskud, tager vi meget gerne en uforpligtende snak om mulighederne og dine behov, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig. Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig godt på vej med professionel rådgivning.

Frederik Grønbo

​Administrerende direktør og økonomiansvarlig

Christian Stampe

​Administrerende direktør og kvalitetsansvarlig energikonsulent

logo

​Lundensvej 1, 9293 Kongerslev

CVR-nummer: 42181587

Telefon: (Frederik) +45 30 55 66 27

Telefon: (Christian) +45 30 55 66 74

Hovednummer: 70 26 44 19

E-mail: info@dit-tilsyn.dk

Følg med på Facebook

​Om Dit-Tilsyn

Dit-Tilsyn er en professionel tilsynsvirksomhed, som assisterer private og erhverv med energioptimering, energimærkning, energirådgivning og ansøgninger om energitilskud.

Her agerer vi som din professionelle og personlige rådgiver med fokus på, at økonomi, velfærd og komfort går hånd i hånd.

Professionel Rådgiverforsikring - Dækker Hele Landet
Tryg Forsikring A/S | CVR-nr. 24260666 | 2750 Ballerup

Vi er i ISO 9001 certificeret.

Energimærkningen indberettes til Energistyrelsen

Carsten Niebuhrs Gade 43

1577 København V 

Åbningstider

Hverdage: 8.00 – 20.00

Weekend: 9.00 – 16.00

Benyt venligst kontaktformularen uden for åbningstid. Vi svarer hurtigst muligt.

Anmeld vores arbejde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2021 Dit Tilsyn – alle rettigheder forbeholdes.​